Esbjerg Cylinderservice

Esbjerg Cylinderservice beskæftiger sig med salg af turboer og motorreservedele. Derudover udfører virksomheden renovering af motorer og topstykker til biler, entreprenørmaskiner og meget andet. Esbjerg Cylinderservice udfører motorrenovering for mange forskellige brancher, herunder bl.a. togbranchen, entreprenørmaskinbranchen og bilbranchen.

Udfordringen

Med forventningen om på længere sigt at stå over for et mindre marked inden for renovering og salg af dele til dieselmotorer til biler, var Esbjerg Cylinderservice interesseret i at få bedre fat i et stort og attraktivt marked, hvor man endnu ikke var til stede: markedet for traktorer, læssemaskiner og andre maskiner med dieselmotorer, som bruges inden for landbruget.

Løsningen

FBG Medier gav Esbjerg Cylinderservice en løsning med trykte annoncer, et indstik samt online-bannere til Maskinbladet.dk. På den måde nåede Esbjerg Cylinderservice ud til lige præcis den attraktive branche, der har behov for virksomhedens løsninger inden for renovering af dieselmotorer.

Det er et rigtig godt alternativ til at tage ud til kunderne selv, for vi kan ikke tage ud at besøge 5.000 mennesker. Derfor var det oplagt at bruge Maskinbladet til at nå ud til dem, og det har været med til at åbne et nyt marked for os.
— DITLEV MEINERTZ, ESBJERG CYLINDERSERVICE