Semler Agro

Semler Agro er Danmarks nationale forhandler af John Deere, der blandt andet er kendt for sine traktorer og mejetærskere. Derudover er Semler Agro landsdækkende forhandler af Väderstad, som producerer jordbearbejdningsmaskiner, Kramer, der producerer hjul- og teleskoplæssere og Sulky, der er kendt for sine gødningsspredere. Semler Agro er en del af Semler Gruppen.

Udfordringen

Semler Agro havde behov for markedsføring af virksomhedens produkter og services kombineret med en mere strategisk tilgang til virksomhedens kommunikation. Med mange forandringer med opkøb, fusioner af forhandlere og andre strukturændringer opstod behovet for at nå ud til målgrupperne med nogle klare, taktiske budskaber for at vise, hvilke gevinster, kunderne ville få af alle forandringerne.

Løsningen

FBG Medier lavede en pakke med bannere og annoncer — online, på print og til vores database med landbrugsmaskiner på maskinbladet.dk. Derudover udtænkte og udformede FBG Medier fire sponsorerede artikler af større format med nøje udvalgte budskaber for at udbrede en god forståelse hos nøglemålgrupperne af Semler Agros nye forhandler-, produkt- og servicestrategi.

Med en pakke, der forenede det bedste fra strategisk kommunikation med kommerciel markedsføring, fik Semler Agro både stor eksponering for kunderne og påvirket branchens opfattelse af virksomheden positivt.