FBG Medier
Jobs

Journalist med interesse for landbrug

Har du mod på at arbejde med landbrugsfaglig formidling til kræsne fagfolk, så har FBG Medier en ledig stilling, hvor du får mulighed for at dykke ned i markbrugets og planteavlens forunderlige verden.

Læs mere om den spændende stilling her.


Backend PHP udvikler

Vi søger en backend PHP udvikler til udvikling på vores mange portaler hos FBG Medier, som bl.a. omfatter Maskinbladet, Dagens Byggeri, Grønteknik, Maskinteknik, Fritidsmarkedet samt Agrar+.

Læs mere om den spændende stilling her.


Alsidig web-udvikler

Vi søger en erfaren webudvikler, hvis hjerte primært banker for frontend, men samtidig er lidt af en blæksprutte med overordnet forståelse for PHP og mySQL.

Læs mere om den spændende stilling her.


Uopfordrede ansøgninger

Vi er altid interesserede i at høre fra potentielle medarbejdere.

Alle uopfordrede ansøgninger bliver screenet af vores HR-afdeling.

Har vi en ledig stilling som matcher din profil, bliver du kontaktet med henblik på en personlig samtale.
Vi tillader os at gemme din ansøgning i op til 3 måneder.

Send os meget gerne en uopfordret ansøgning.Send din kortfattede ansøgning samt CV og referencer på mail til Merete Bjerregaard på mob@fbg.dkFBG Medier A/S


FBG Medier A/S er en tidssvarende og flermedial virksomhed, som står bag en række førende platforme, aviser og magasiner til blandt andet bygge- og anlægssektoren samt landbruget.
Vi har 100 års fødselsdag i 2018 og fejrer dette med nyt logo og navn, som afspejler huset og vores værdier i dag. Vi bliver derfor til FBG Medier A/S.
Du kan læse mere om os her på siden.

+45 96 26 52 99

mail@fbg.dk

Birk Centerpark 34-36, Herning