FBG Medier
Jobs

Digital journalist til Bovi

Har du mod på at arbejde med landbrugsfaglig formidling til kræsne fagfolk, så har FBG Medier en ledig stilling, hvor du får mulighed for at dykke ned i landbrugets forunderlige verden.

Læs mere om den spændende stilling her.


Account Manager til Dagens Byggeri

Vi søger en ambitiøs, resultatorienteret og energisk Account Manager til salg af online løsninger, som vil være med til at skabe markante resultater og sikre vores fortsatte vækst. Du skal brænde for salg både i marken og på telefonen og du skal trives med en travl hverdag i et dynamisk mediehus, hvor der ikke er langt fra tanke til handling.

Læs mere om den spændende stilling her.


Digital journalist til Dagens Byggeri

Vil du formidle nyheder om stort og småt inden for bygge- og anlægsbranchen samt den grønne sektor, og brænder du for at sætte dagsorden, så er det dig, vi søger.

Læs mere om den spændende stilling her.


Uopfordrede ansøgninger

Vi er altid interesserede i at høre fra potentielle medarbejdere.

Alle uopfordrede ansøgninger bliver screenet af vores HR-afdeling.

Har vi en ledig stilling som matcher din profil, bliver du kontaktet med henblik på en personlig samtale.
Vi tillader os at gemme din ansøgning i op til 3 måneder.

Send os meget gerne en uopfordret ansøgning.Send din kortfattede ansøgning samt CV og referencer på mail til Merete Bjerregaard på job@fbg.dkFBG Medier A/S


FBG Medier A/S er en tidssvarende og flermedial virksomhed, som står bag en række førende platforme, aviser og magasiner til blandt andet bygge- og anlægssektoren samt landbruget.
Vi har 100 års fødselsdag i 2018 og fejrer dette med nyt logo og navn, som afspejler huset og vores værdier i dag. Vi bliver derfor til FBG Medier A/S.
Du kan læse mere om os her på siden.

+45 96 26 52 99

mail@fbg.dk

Birk Centerpark 34-36, Herning