FBG Medier
Jobs

IT-Supporter / programmør

Vi søger derfor en imødekommende og serviceminded kollega, som har erfaring med support og er en haj til servere. Kan du derudover kode PHP og snakke med forskellige databaser, så har vi måske dit næste job.

Læs mere om den spændende stilling her.


Journalist med koordinerende ansvar

FBG Medier søger en journalist til at varetage en koordinerende rolle i forhold til alle husets medier og i særlig grad i forhold til medierne, der henvender sig til landbruget. Det drejer sig om Maskinbladet, Hyo, Agro og Bovi.

Læs mere om den spændende stilling her.


Praktikant hos Dagens Byggeri

Hvordan får man flere kvinder ud på byggepladserne? Hvordan løser man CO2-udfordringen i betonbyggeriet? Og hvordan straffer man firmaer, som står bag menneskehandel? Lyder det som spørgsmål, du har lyst til at være med til at svare på, så er det dig vi søger.

Læs mere her.


Uopfordrede ansøgninger

Vi er altid interesserede i at høre fra potentielle medarbejdere.

Alle uopfordrede ansøgninger bliver screenet af vores HR-afdeling.

Har vi en ledig stilling som matcher din profil, bliver du kontaktet med henblik på en personlig samtale.
Vi tillader os at gemme din ansøgning i op til 3 måneder.

Send os meget gerne en uopfordret ansøgning.Send din kortfattede ansøgning samt CV på mail til Merete Bjerregaard på job@fbg.dkFBG Medier A/S


FBG Medier A/S er en tidssvarende og flermedial virksomhed, som står bag en række førende platforme, aviser og magasiner til blandt andet bygge- og anlægssektoren samt landbruget.
Vi har 100 års fødselsdag i 2018 og fejrer dette med nyt logo og navn, som afspejler huset og vores værdier i dag. Vi bliver derfor til FBG Medier A/S.
Du kan læse mere om os her på siden.

+45 96 26 52 99

mail@fbg.dk

Birk Centerpark 34-36, Herning