Ledige stillinger
24. november 2020 - Ansøgningsfrist 18. december 2020
Nyoprettet stilling: Redaktions­chef til mediehus med ambitioner
Vi søger en ambitiøs kollega der kan bidrage til vores fortsatte succes og løbende eksekvering af digitale og redaktionelle strategiplaner, og som samtidig mestrer moderne ledelsesværktøjer.
Læs mere om stillingen her.
11. november 2020 - Ansøgningsfrist 25. november 2020
Journalist med interesse for byggebranchen
FBG Medier er et førende og veletableret mediehus inden for både online og printmedier. Vores medier henvender sig til en række spændende brancher, som vi løbende følger og er i tæt dialog med.
Læs mere om stillingen her.
11. november 2020 - Ansøgningsfrist 25. november 2020
Journalist til at dække landbrugs­erhvervet
Vi søger en ny kollega, som vil bidrage til vores fortsatte succes såvel fagligt som socialt. Fokus er journalistisk dækning af landbrugs- og fødevareerhvervet på maskinbladet.dk og i Maskinbladet samt de faglige magasiner Agro, Bovi og Hyo.
Læs mere om stillingen her.

Uopfordrede ansøgninger

Vi er altid på udkig efter nye talenter, som ønsker at gøre en forskel for FBG Medier. Derfor er uopfordrede ansøgninger altid velkomne. Har vi en ledig stilling, som matcher din profil, bliver du kontaktet med henblik på en personlig samtale.

Vi tillader os at gemme din ansøgning i op til 3 måneder.

Send ansøgning samt CV på mail til Merete Bjerregaard på job@fbg.dk

Behandling af personoplysninger FBG Medier A/S er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som fremgår af din ansøgning, CV samt tilhørende dokumenter. Vi behandler udelukkende oplysninger, som fremgår af det fremsendte materiale og disse indgår i vurderingen af, om den ledige stilling matcher dine kompetencer. Vi opfordrer til venligst kun at fremsende personoplysninger, der er relevante for den stilling, som du ønsker at ansøge. Dine oplysninger opbevares alene så længe dette er nødvendigt til opfyldelse af de formål, hvortil personoplysningerne er indhentet. Vi opbevarer som udgangspunkt oplysningerne under rekrutteringsforløbet, hvorefter disse vil blive slettet. Besidder du nogle relevante kompetencer, kan vi have et ønske om at opbevare dine oplysninger i en længere periode i op til 6 måneder. Dette vil ikke ske uden at vi indhenter dit udtrykkelige samtykke. Dit samtykke kan til enhver tid trækkes tilbage. Hvis du inviteres til en personlighedstest, vil opbevaringsperioden for dine oplysninger være som beskrevet herover.