Vores branchemedier

Online nyhedsportaler

FBG Medier står bag mange store, førende webportaler, som siden 1997 er blevet stærkt forankret som målgruppernes foretrukne. Blandt andet Maskinbladet.dk, Maskinteknik.dk, Grønteknik.dk og ikke mindst Fritidsmarkedet.dk.

Med flere end 400.000 unikke brugere, 6.000.000 sidevisninger om måneden, 65.000 nyhedsbrevsmodtagere, 80.000 følgere på relevante sociale medier, er vi døgnet rundt, alle årets dage, i kontakt med vores læsere på alle relevante platforme og kanaler.

Vi er først med nyhederne, vi leverer faglig viden, vi tester, vi udfordrer brancherne og målgrupperne og holder dagligt vores læsere up to date med den seneste faglige viden. Vi leverer indhold, som gør en forskel — også i forbindelse med mange beslutningsprocesser.

TRYKTE MEDIER

FBG Medier udgiver i dag 79 aviser og magasiner om året, fordelt på otte forskellige titler, som distribueres såvel adresseret som uadresseret. Målgrupperne er primært B2B, men også B2C.

De bliver blandt andet distribueret til den samlede landbrugsbranche med følgeindustri, bygge- og anlægsbranchen med følgeindustri, samt en stor gruppe af modtagere med bopæl uden for byerne med stor interesse og behov for udstyr til hus, have, dyr og maskiner.